Mitsubishis luft-luft blir starkare på marknaden

Mitsubishis luft/luftvärmepumpar har vuxit sig allt starkare på den svenska marknaden. Det är allt vanligare att folk ringer till värmepumpsåterförsäljarna och frågar just efter en Mitsubishi. Kanske är det kunskapen om Mitsubishis kvalitet, som börjar nå ut i landet.

Det är få reklamationer på Mitsubishis värmepumpar. De fungerar bra helt enkelt och om du har en fungerande värmepump rekommenderar du den naturligtvis till vänner och bekanta, som skall köpa värmepump. Baserat på din egen erfarenhet, tycker du att det är en god idé att andra skaffar en likadan.

Om ett företag tillverkar produkter av god kvalitet leder detta, helt naturligt, i slutändan till gott rykte. Ska du skaffa en värmepump är nöjda vänner en fantastisk källa till information och det är klokt att köpa en värmepump, som andra talar gott om.

Den goda kvaliteten i Mitsubishis luftvärmepumpar vittnar även Energimyndighetens tester om. Mitsubishi FH, fick fantastiska resultat i Energimyndighetens test, som utfördes i novermber förra året. Resultat, som flitigts använts i marknadsföringen av Mitsubishis värmepumpar i Sverige, sedan dess. Energimyndighetens tester väger tungt, när svenskar ska välja värmepump. Här testas värmepumparna oberoende för svenska förhållanden. Detta är nog också en anledning till att Mitsubishi växer på den svenska marknaden.

En annan anledning kan vara att Mitsubishi har många bra värmepumpar att välja på. Det finns en värmepump för alla behov, utan att för den saken skull vara krånligt många. Dessutom har Mitsubishi en supersnygg serie med värmepumpar - Zen-serien, som du glatt hänger upp på vardagsrumsväggen. God kvalitet kan även innebära snygg design.

Mitsubishis luft-luftvärmepumpar är helt enkelt bra - ryktet går...

4 jul 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)