Höstens nyheter

Nu är de här höstens stora nyheter. Det rör sig främst om två intressanta nyheter från Toshiba och Fujitsu. Toshiba presenterar en supereffektiv luftvärmepump med samma höga kvalitet som i tidigare modeller. Fujitsu presenterar å sin sida marknadens starkaste luftvärmepump - perfekt för dig som har ett stort hus.

Fujitsu 18 LF

Fujitsus tidigare modell Nocria har varit en av marknadens verkliga storsäljare. Nu kommer en enastående efterföljare, med moderna tekniska lösningar och funktioner. Fujitsu 18 LF har en värmekapacitet på så mycket som 9,1 kW. Genom ett specialutvecklat och starkt luftflöde ger den dessutom en god spridning av värmen i huset, eller kylan, om du kör den i kylläge.

Fujitsu 18 LF har också ett nytt luftreningssystem i flera lager, med bland annat jonisering och ett speciellt filter med antioxidanter som hindrar att mögelsporer och andra mikroorganismer börjar växa.

Det finns speciella funktioner för god sömn och lite extra besparing. Fujitsu LF är helt enkelt enastående stark och samtidigt en riktigt bra luftvärmepump med massa användbara funktioner.

Toshiba Polar Supreme

Från Toshiba kommer nyheter Toshiba Polar Supreme, eller Daiseikai 8, som den också kallas. Det är en uppdatering av Toshibas tidigare modeller, som var kända för sin goda kvalitet. Toshiba har exempelvis vunnit tester med föregångarna.

Toshiba Polar Supreme erbjuder enastående höga SCOP-värden å 5,1 och energiklass A+++ i värmeläge. Det går helt enkelt att spara riktigt mycket pengar med en Toshiba Polar Supreme.

Den är full av marknadens senaste tekniska uppfinningar och utlovar en enastående luftvärmepump både för den som bara vill spara mycket pengar och för den som gillar att testa smara funktioner för lite extra bekvämlighet.

12 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)