Snart kommer nya modeller

I slutet av sommaren och början av hösten dyker det upp nya värmepumpar. När högsäsongen under hösten närmar sig vill helt enkelt tillverkarna kunna erbjuda något nytt.

Bra för dig som vill ha det senaste

Detta är goda nyheter för dig som vill ha den allra senaste tekniken. Om du vill ha en vassare luftvärmepump än grannen, så är det nu du har chansen. De nya luftvärmepumparna innehåller vanligen nya smarta och praktiska funktioner och en möjlighet att spara ännu mer pengar.

Bra för dig som vill ha det billigaste

Samtidigt är detta goda nyheter för dig som vill ha en billig luftvärmepump. När de nya luftvärmepumparna dyker upp på marknaden, brukar priset sjunka på tidigare modeller. Du brukar då kunna få en beprövad modell för en mindre penning.

Passa på innan säsongen kommer

Ett tips är dock att du ska passa på redan nu. Högsäsongen närmar sig och med den blir installatörerna väldigt upptagna. Ofta är väntetiden på installation uppåt två månader. Slår du till nu kanske du kan få installationen redan om en vecka. Om värmepumpen är installerad redan under sommaren, kan du börja spara pengar direkt när kylan slår till. Dessutom kan du få luftkonditionering redan nu under sommarens varma dagar. Ytterligare en fördel med att passa på nu, är att du slipper ta ledigt när installatören kommer.

16 jul 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)